Ali shipment arrived!

Tot mijn verbazing zijn er 2 pakketjes geleverd de afgelopen dagen.

En ik spreek van “verbazing” omdat mijn ervaring met china-shops, met betrekking tot de levertijd, anders is geweest dan deze bestellingen.

Normaal zou ik na 3 weken of langer blij verrast zijn omdat er een pakketje uit china binnen kwam, geen idee van welke bestelling.

In tegenstelling tot deze ervaring zijn mijn koplamp en voorrempomp binnen 1 week geleverd.

Bijna te mooi om waar te zijn. Bij de koplamp zijn de bevestigingen die om de voorvork gaan, te klein. Hier zal de flex en mijn lasapparaat even van te pas moeten komen. Dit in een komende update.

Op bovenstaande afbeelding zie je op de eerste rij de koplamp en de bevestigingsbeugels. De tweede rij zijn de beugels die normaal de kuip op zijn plek moet houden. Deze twee beugels gecombineerd worden straks de bevestiging voor mijn nieuwe koplamp.

De koplamp voelt kwalitatief een beetje als speelgoed aan. We zullen zien hoe lang hij het vol gaat houden.

Tevens zat er een 35 watt lampje in. Dit resulteerde in een erg zwakke dimlicht en een “dimlicht” sterkte voor de mistlicht. Gelukkig heb ik de oude lamp van 55 watt nog.

De rempomp moet ik nog gaan ontluchten. Dit is een 14mm pomp, zo uit mijn hoofd is de orginele pomp 11mm. De rem zal waarschijnlijk wat harder aanvoelen. Ook dat zullen we nog maar eens zien.

Tot zover deze korte update!